Op  school kreeg ik van mijn Engels leraar maar 1 advies:’jij moet iets in de entertainment gaan doen”.
Hij bedoelde eigenlijk; kind, doe niet zo overdreven en ga gewoon leren zodat je later een degelijke baan kunt krijgen. Maar voor mij ging er ineens een knop om; dat is precies wat ik moest doen; de entertainment in gaan. En waar iedereen vanaf dat moment riep; “dat zijn er zovelen die dat willen, dat lukt je toch nooit”, dacht ik alleen maar; maar waarom zou het mij niet lukken? Het lukt anderen toch ook?

Mijn eerste liefde werd radio. Dat begon in Rotterdam bij een lokale omroep maar dat werd na een tijdje serieus en ik mocht aan de slag bij Radio Veronica.  Gelukkig had ik mijn opleiding Marketing wel af gemaakt dus daar zat ik, op de marketingafdeling met radiolegendes als Jeroen van Inkel en Adam Curry om me heen.
En ik kon alleen maar denken aan al die mensen die riepen dat het me toch niet zou lukken.

Niet veel later kwam ik bij Radio 538 terecht die een jongerenzender gingen opstarten. Of ik dat ook niet leuk vond om te doen? Ja natuurlijk!
En al snel maakte ik mijn eigen radioprogramma’s, presenteerde ik namens de zender op de Uitmarkt in Amsterdam en interviewde ik upcoming artists als Ali B, Yes-R maar ook Amerikaanse artiesten zoals 50 Cent en Childish Gambino/ Donald Glover.
Ineens leerde ik presenteren, interviewen, op het podium presenteren en ik gaf al snel mijn eerste workshops aan beginnende artiesten.
Na vele en mooie omwegen in radioland ben ik uiteindelijk weer aan de slag gegaan bij Talpa Radio. Daar ging ik aan de slag producer van radioprogramma’s voor onder andere Jeroen Nieuwenhuize, Barry Paf en Mark Labrand. Maar ook hier mocht ik weer artiesten interviewen voor TV538. En zo zat ik binnen no time aan tafel met Gavin Degraw, Jason Mraz, The Backstreet Boys, Waylon, Afrojack, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en vele anderen.

Weer wat jaren later werd XM, the Talentstation opgericht; een interne opleiding van Talpa Network.
Inmiddels als ik 15 jaar ervaring in de media en werd ik gevraagd of ik Talent Coach wilde worden en mensen wilde opleiden.

Vanaf dat moment kreeg ik er een nieuwe liefde bij; talentcoaching.
Naast toekomstige radiotalenten coachten mijn partner in crime Jantien van Tol en ik ook influencers zoals Levy Jansen en de Labratten. Maar ook de meteorologen van SBS zoals Laura van der Blij.
Hieruit heb ik een hele belangrijke les geleerd; we zijn allemaal mensen die een persoonlijke benadering nodig hebben.