Het netwerk

Ik coach talenten maar maak ook graag gebruik van het talent om mij heen. Na ruim 20 jaar ervaring in de media, heb ik inmiddels een enorm netwerk opgebouwd.

Stuk voor stuk interessante mensen die de wereld en jou iets te bieden hebben.

Als manager en coach weet ik gelukkig niet alles, dat zou wat veel zijn maar ik ken mensen die in hun vakgebied de top hebben bereikt en maar wat graag hun kennis met jou willen delen. Zo kunnen we in elke fase van je carriere kijken wat je nodig hebt om weer een stap verder te komen.

Het team

Roger Happel

Roger Happel – vocal coach, toetsenist

Vanaf zijn vierde levensjaar stond zijn toekomst al in de sterren, of liever gezegd tussen de sterren. Roger Happel was 4 jaar toen hij voor het eerst een piano aanraakte. Dit deed hij met zoveel verwondering, in tegenstelling tot veel kinderen die graag op een piano rammen. Zijn lerares zei tegen zijn ouders; er moet een piano bij jullie thuis komen.

Vanaf dat moment heeft Roger zich alles zelf aangeleerd. Een echte autodidact.

Niet geschoold maar een natuurtalent die door andere natuurtalenten niet onopgemerkt bleef! Zo toerde hij  met Rosa King en later met Candy Dulfer de hele wereld over en is sinds kort weer vast bandlid van Candy.
Roger zit nooit stil. Onlangs heeft hij een theatertour afgerond met Martijn Fischer. Reisde hij met  Edsilia Rombley en Esther Hart naar het Songfestival als achtergrondzanger. De man organiseert ook al jaren jamsessies waar niet alleen artiesten als Trijntje Oosterhuis, Do,  Alain Clark komen spelen maar waar hij ook heeft gespeeld met internationale sterren zoals Chaka Khan en Oleta Adams. Daarnaast is hij vocal coach geweest bij The Voice,  Popstars The Rivals op RTL4, Junior Songfestival, Hollands Got Talent, X Factor & Idols.

Dit is de man die jou kan helpen het beste uit je stem, je performance en je muzikaliteit te halen.

Een avondje jammen met Roger en jij kunt de hele wereld aan.

Bradley in het Hout

Bradley in het Hout – Dancer, Model & Actor | bradleyinthout.com

Een all rounder die inmiddels met de grootste merken en artiesten heeft gewerkt.
Gedurende zijn studie heeft hij op vele vlakken ervaring opgedaan. Van een stage bij Armin van Buuren tot een moderne dans op muziek van Sjors van der Panne, het woord ‘Allround’ omschrijft hem het beste.
Toch ligt zijn passie bij de moderne & jazzkant van de danswereld.

Naast zijn danscarrière ontwikkelt hij zich ook voor de camera als model. In de afgelopen jaren deed hij o.a. shoots voor Puma & Zoom.nl en liep hij voor Score (Chasin, Tommy Hilfigger & Calvin Klein) op de catwalk.
Maar Bradley is ook gewoon een leukerd om mee samen te werken en kan je helpen met een goede choreo of een goede houding op het podium.

Menno de Boer

Menno de Boer – DJ en muzieksamensteller

Menno de Boer is zijn hele leven al een radio en muziekdier en letterlijk gestart op zijn zolderkamer, waar hij met oude, afgedankte apparatuur z’n eigen studiootje bouwde en playlists maakte.

Sinds 2003 is Menno als DJ en muzieksamensteller werkzaam geweest bij Radio 538. Daarna werd SLAM! onder zijn muziek- en programmabeleid #1 onder jongeren met een vernieuwend format en een frisse tone-of-voice.
Door een overname keerde Menno in 2013 terug als Music Director bij 538 en presenteerde hij jarenlang ‘Greatest Hits’, om vervolgens eind 2017 te worden aangesteld als Radio Director.

In zijn loopbaan heeft hij vele radiomakers mogen coachen waaronder Frank Dane, Wietze de Jager, Coen & Sander, Tim Klijn, Barry Paf, Ivo van Breukelen, Dennis Ruyer en vele anderen. Zijn aanpak is daarbij interactief, hij gelooft in samen groeien. Daarnaast heeft Menno in zijn werk vele muziek-formats ontwikkeld voor zowel TV (SLAM!TV en TV538) als talloze digitale kanalen, van classics tot hip-hop en hardstyle. Wat je misschien niet wist: Al sinds zijn 15e draait Menno als DJ op de meest uiteenlopende festivals, feesten en lokaties. Hij ziet dit als 1 van dé manieren om je voelsprieten scherp te houden en te weten wat er ‘leeft’ onder heel Nederland. Naast dat hij graag percussie of drums speelt maakt hij graag zelf remixen en mash ups om creatief bezig te zijn.

Menno sport en kookt heel graag en is een echte brede muziekliefhebber. Dit gaat van Andy Williams tot Drake, van tot Tame Impala en van de Stones tot Deadmau5. Door zijn jarenlange ervaring als liefhebber, DJ en Music Director heeft hij een gave ontwikkeld waardoor hij nieuwe trends razendsnel signaleert en hoort wat een track of productie nét even een beter kan maken. Hij gelooft in passie, een ‘onderbuik’ gevoel gecombineerd met de kracht van goeie data en feiten. Hij heeft een groot muzikaal netwerk en heeft vele sessies gedaan met labels, artiesten en DJ’s, zoals Martin Garrix, Wulf, Armin van Buuren en Lucas & Steve. Of het nou gaat om muzikale strategie, mediatraining of carriere-advies: Zijn eerlijke en oprechte no-nonsense aanpak maken Menno een fijne sparringpartner.

Ferry de Ruiter

Ferry de Ruiter – Singer, host, entertainer, make up  ( The Voice, Dragqueen & zoveel meer)

Je kunt dit eigenzinnige, brutale maar zachte talent niet negeren. Ferry de Ruiter breekt met alle labels die op muziek & mensen worden gezet!

Hij was de eerste persoon ter wereld in The Voice die meedeed als dra en hij ontving daarvoor in 2015 de Dutch Rainbow Award voor het Beste Media Moment.Ferry heeft regelmatig opgetreden tijdens Gay Pride op de Dam in Amsterdam, is hij is regelmatig te zien op diverse poppodia zoals Paradiso en Het Paard in Den Haag en rockte het podium af bij de opening van de Jos Brink Award in 2019.

Naast muziek heeft Ferry nog een enorme passie; make up.  En hoe! Hij weet in no time een perfecte look te creëren die bij je past. Door de Tips & Tricks kun je jezelf omtoveren tot degene die jij wilt zijn.

Met Ferry hebben we de creme de la creme in huis om je dat zelfverzekerde gevoel te geven als entertainer.

Catali

Catali – Singer, songwriter ( “Ze huilt maar ze lacht’ Maan, Tino Martin, Emma Heesters eva)

Catali is artiest en songwriter en schrijft voor artiesten zoals Sharon Doorson, House of Talent, Samantha Steenwijk, The Voice finalisten, Lisa Loïs etc…
Ze heeft een gemengde achtergrond; Amerikaans, Zwitsers, Nederlands en Italiaans. ‘Aangezien ik zelf een mix ben hou ik ook van het combineren van genres’.
Nadat ze succesvolle samenwerkingen heeft gehad met o.a. met LNY TNZ “Secrets”, is zij sinds oktober 2020 bezig haar eigen muziek te releasen.

Haar droom is om haar concepten tot leven te brengen en mensen te inspireren om in zichzelf te geloven, op wat voor manier dan ook.

Deze vrouw kan het!  Hoe schrijf je nummers? Waar begin je? Waar eindig je?
Al deze vragen kan Catali voor je beantwoorden. In een workshop maar ook 1 op 1.