Management

Als entertainer, inluencer, artiest, acteur wil je je bezig houden met content creeren, met de inhoud van je werk, je creativiteit. Je wilt je niet bezig houden met deals maken, facturen, juridische zaken. Je wilt je gewoon niet bezig houden met al die dingen die je creativiteit in de weg staan.
Daar is een management voor nodig die jou persoonlijk kent. Die weet wat jou drijft en wat je doel is en die dat samen met jou wil bereiken op een authentieke en transparante manier. Want alleen op die manier kun je een vertrouwensband krijgen. En dat is wat bij ons hoog in het vaandel staat; het vertrouwen dat wij er voor jou zijn en jou verder willen helpen groeien.

Wij vinden het niet erg als je verschillende managements hebt die je helpen met audities, je koppelen aan brands voor je socials of die specifiek gericht zijn op youtube of TikTok. Dat is een specialisatie waar wij respect voor hebben.

Wat wij willen is dat jij niet de hele tijd met verschillende managements in de weer moet en je geen tijd meer hebt om inhoudelijk bezig te zijn met je vak. 

Dat doen wij wel voor je!